ЦСКА започна нова рубрика, в която ще се обърне внимание на треньорите в академията. Първият наставник, с който ни запознават "армейците", е Християн Янев, който е треньор на набор 2017 г. и на момичетата на ЦСКА.

"Основните цели на тази възраст специално за деца набор 2017 г. гледаме да изградим техните технически умения както също така и ментални умения като дисциплина, желание за тренировка, мотивация и, най-важното, което гледаме да изградим във всяко едно от децата в нашата академия е да бъдат най-вече добри хора", сподели Християн Янев.

"На първо място целите, които се поставят на децата в тази възраст са, разбира се, да са дисциплинирани, отговорни, да знаят какво значи ЦСКА и да имат желание за футбол".

"Важно е да научим децата извън терена да бъдат добри хора, да бъдат пример за останалите деца около тях и да показват на другите какво значи ЦСКА. ЦСКА е най-великият клуб в България, в който задължително трябва да има дисциплина, мотивация и в крайна сметка, когато пораснат и станат големи хора, да благодарят на школата, че ги е образовала и ги е научила на тези важни качества и ценности в живота", добавя треньорът.

"Да работиш в ЦСКА е сбъдната мечта, специално за мен. От малък обичам ЦСКА, от малък животът ми се върти около клуба, защото знам, че това е най-великият клуб. Клубът, от който са излезнали най-великите български футболисти. За това се стремим тук да даваме пример на всички хора, за да знаят какво е ЦСКА и да обичат най-титулувания клуб в България", завършва той.