Административният директор в Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов отрече да е отправял критики към шампиона Лудогорец за това, че манипулира рефери. Ето какво каза Узунов в интервю за "Дарик":

"Предстоящият с Верея е първи, следователно е и най-важен. Той е от изключително значение и от него зависи как ще влезем в дербито, което е във вторник. След този мач ще мислим и за двубоя срещу Черно море. Да, наистина е лошо, че мачът е през седмицата и се очакват неприятни метеорологични условия. Момчетата са наистина концентрирани, надяват се да излязат с успех от този мач. Искат да зарадват феновете предколедно с подарък.

Крушарски от Буенос Айрес: Тук е страшно, всички се чудят кога ще играят Ривър Плейт и Бока

Крушарски от Буенос Айрес: Тук е страшно, всички се чудят кога ще играят Ривър Плейт и Бока

"Има полицаи из целия град"

Мачът си е рисков. Затова в деня на мача билети на касите няма да бъдат продавани. С Ботев още преговаряме как ще си получат билетите - дали на нашите или на техните каси. Наистина ще гоним дубъл над Ботев. Няма по-хубаво нещо преди Нова година да победиш съгражданите от Пловдив.

Против съдийството мога да се изкажа, но намесиха името ми относно клуба на Лудогорец. Нищо подобно не съм казвал относно колегите от Лудогорец. Затова призовавам колегите ви, когато взимат интервю от дадена личност, да си записват и да излиза само истината. Искам коректност. С никого не съм разговарял от споменатите журналисти.

Що се касае до съдийството, наистина в 4 поредни мача се събраха отсъждания в наш ущърб. Вече се чудя дали съм бил съдия или не съм бил. Изглежда не познавам новите тенденции. Правилата са еднакви: нарушение за пряк свободен удар в наказателното поле значи наказателен удар, игра с ръка в наказателното поле - също. Изглежда някои съдии се съобразяват все още с грандовете в българския футбол.

Собственикът Христо Крушарски ще се върне преди Коледа, така че най-вероятно, ако отборът се представи достойно в трите мача и си заслужи място в челната шестица, би могъл да получи коледни подаръци", каза Узунов.

Атанас Узунов: Безобразно бутат Лудогорец, защото имат повече пари!

Атанас Узунов: Безобразно бутат Лудогорец, защото имат повече пари!

"Идват в Пловдив и ни режат", заяви директорът в Локомотив