Бившият президент на БФС - Валентин Михов бе гост в предаването "Домът на футбола", където бе категоричен, че ако Наско Сираков и Любослав Пенев искат да заемат мястото на Борислав Михайлов, то вече е трябвало да го заявят официално.

Емил Костадинов: Петър Хубчев има бъдеще в националния отбор

Емил Костадинов: Петър Хубчев има бъдеще в националния отбор

"Вижда се каква е работата му до момента"

"Искам можещи хора, искам управленци. Мисля, че Наско е абсолютно прям човек и ако иска мястото на Боби, ще го заяви в лице. Много се съмнявам обаче да участва на Конгреса. Ако имаше желание да тръгне към властта, досега трябваше да има наченки за това. За мен, като човек, който дълги години е бил във футбола, не става въпрос за приятелство, а за това какво ще ми представят на мен примерно. Досега обаче трябваше да са го направили.

Октомври месец е, а гадаем. Ако имаше някой, досега трябваше да е излязал с екип, план и стратегия какво смята да направи по време на мандата си", коментира Михов.

Той се изказа и доста ласкаво за селекционера на националния ни отбор - Петър Хубчев: "Стоя плътно зад него. Има поглед, има виждане. Ще успее да се противопостави на Франция".