Никола Спасов беше изключително щастлив от победата на водения от него Царско село над Берое с 2:1. Наставникът сподели, че смята гостите за отбор от класата на грандовете - Лудогорец, Левски и ЦСКА:

Царско село изненадващо победи Берое с 2:1 в първия си мач на своя стадион

Царско село изненадващо победи Берое с 2:1 в първия си мач на своя стадион

Интересната среща премина при много високо темпо

От къде  да започнем? Трябва да започне от самото начало. В началото на сезона бяхме много неуверени като игра. Това продължи във всеки един двубой след това - особено през първите полувремена. Но след това минахме през добрата игра срещу Левски и победата над Ботев в Пловдив.

И днес не започнахме уверено, като допуснахме много грешки. При 0:0 Берое имаше шансове и ние извадихме късмет тогава. Не съм толкова доволен от самата игра, но пък съм щастлив, защото момчетата се раздадоха. Те се опитваха почти на 100% да спазват указанията.

Беше важно да не даваме на съперника да контролира топката, защото те това умеят най-добре. Явно и нашият състав е добре подготвен, защото издържахме на тичането на противника, като ги пресирахме до последния сигнал.

Мога само да се гордея с тези футболисти. И аз не съм предполагал, че чак до такава степен те ще изпълнят указанията ми. За толкова кратко време заедно успяхме да станем по-уверени. За мен Берое е сред най-силните тимове наред с Лудогорец, Левски и ЦСКА" , завърши опитният наставник.