Поради огромния интерес към мача с Еспаньол от Лига Европа на 24 октомври от 19:55 часа, Лудогорец пуска в продажба за своите фенове билети за сектор "Г".

Входните талони за останалите сектори са изчерпани, като остава минимално количество за трибуна "Моци". Билети за сектор "Г" в момента се продават на клубната база на цена от 10 лв. Лудогорец приема и заявки за билети от България и чужбина на мейл tickets@ludogorets.com.

Клубът напомня, че привържениците имат възможност да си закупят входни талони и за последния двубой на шампионите в група Н на "Лудогорец Арена" - срещу Ференцварош на 12 декември. Клубът напомня, че за мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда.

Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Бланките могат да бъдат намерени на касите на "Лудогорец Арена" и трябва да бъдат попълнени стриктно, за да се улесни пропускателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.

Козмин Моци: Печелим 10 шампионски титли и след това си тръгвам

Козмин Моци: Печелим 10 шампионски титли и след това си тръгвам

"Бог ме спаси от залаганията"