Феновете на Локо (София) излязоха с официална декларация до ръководството на клуба. 

Публикуваме написаното от привържениците без редакторска намеса: 

(ОФИЦИАЛНА ДЕКЛАРАЦИЯ ДО УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА ФК ЛОКОМОТИВ СОФИЯ)

Зададохме си въпроса "Кое различава рационалния човек от всяко друго същество на земята?" Отговорът е прост - добре обмислените и последователни действия в името на голяма кауза. Нашата кауза е Локомотив София. Ние сме тези, които ни има и винаги ще ни има. Ние сме корективът на Локомотив. Единствената ни цел е благополучието на червено-черната идея. Всяко наше действие е продиктувано именно от тази цел и така ще бъде вовеки. Нямаме задни мисли и не въртим задкулисни игри. Ако има нещо, което отричаме и ненавиждаме, това е пасивността, нелоялността и отстъпничеството в трудни моменти. Да се търси оправдание и аргументи за несполуките на Локомотив в лицето на публиката е крайно парадоксално и обидно. Активната публика на Локомотив винаги е милеела за доброто на клуба, подкрепяла в най-тъмните моменти и въпреки геноцида над нея, в продължение на десетилетия, е тук и винаги ще бъде.

Това, което винаги е поддържало този велик български клуб е бил борбеният дух, колективната игра и стремежът към успехи. Ако имате смелостта с всички сили и користни намерения да действате за благоденствието на Локомотив, то ние можем само да ви помогнем, стига наистина да е така! Ако вие не подкрепяте тези ценности или не искате да ги подкрепяте за напред, не заслужавате да сте част от Великия Локомотив София - нямате място на стадион Локомотив. Решението е ваше... На Локомотив София са необходими активни, отдадени и последователни лидери, които не търсят оправдание в свои и чужди, а действат въпреки трудностите в името на червено-черната идея. Локомотив София - това сме НИЕ!

P.S. Поздравяваме червено-черната общност в България с 90 годишния юбилей на Необикновения клуб на обикновения човек. 2-ри септември 1929 година е основан един феномен, на когото ще бъдем верни до гроб. Да посрещнем юбилея подобаващо на в началото на месец септември на ст. Локомотив!

От официално регистрирания национален фен клуб на Локомотив София, Железни Бригади, Drinking Boys, Red and Black Pride, Vienna Lokos и всички активни фенове на трибуната.

Пирин (Благоевград) със скъпоценна победа в "Надежда"

Пирин (Благоевград) със скъпоценна победа в "Надежда"

"Орлетата" надвиха Локо (Сф)