Tреньорът на Левски Станимир Стоилов прие изненадващо спокойно прекратената контролна среща между "сините" и Джохор, завършил в 52-рата минути при резултат 0:1. Мъри направи и равносметка на подготовката на тима в Дубай.

"Ясно е, че беше по-добре да прекратим контролата, отколкто да продължават тези изблици на нерви. Получи се добра проверка в първите 45 минути. Имаше повече напрежение от нужното, особено от противника. Част от нашите футболисти се поддадоха на провокациите.

В тези мачове искам само да се играе футбол, а не да се стига до такива неща. Доволен съм от това полувреме, което изиграхме. Някои наши стари слабости се появиха. Като ритъм и динамика съм доволен.

Трябва да се по-уверени при подаванията. Не трябва да се поддаваме на емоциите. Постоянните фалове развалиха ритъма на играта. Все пак, пак казвам, получиха се хубави 45 минути.

От Левски с позиция за прекратения мач с Джохор

От Левски с позиция за прекратения мач с Джохор

Ето какво написаха

Имаме проблеми с тримата защитници, които са травмирани. Надявам се някои от тях да се върнат в следващите ден-два.. За момента няма да правим нито входящи, нито изходящи трансфери. Подготовката премина пълноценно. Доволен съм от условията, бяха перфектни.

Свършихме работата, която трябва. Важното е, че работата донякъде е свършена. Футболистите на Левски трябва да бъдат максимално отдадени. Трябва да стартираме с необходимото желание.

Мисля, че ще успеем да намерим съперник за следваща контрола. Очакваме да изчистим някои последни детайли. Може би ще играем от 11ч. местно време на 31 януари", каза Стоилов.

Левски загуби от Джохор с 0:1 в контролна среща

Прекратиха последната контрола на Левски в Дубай заради меле

Причина за това бяха доста неспортсменски сблъсъци и груба игра