Левски и Джохор прекратиха контролната среща помежду им след около 55 минути игра при резултат 0:1 в полза на малайзийския шампион. Причина за това бяха редица неспортсменски сблъсъци и доста груба игра.

Футболистите на азиатския тим влизаха доста остро в краката на "сините", като сред най-потърпевшите бе Филип Кръстев, който всъщност бе в основата на сблъсъците между играчите на двата отбора.

Иначе от самото начало на срещата малайзийците действаха доста нагло и провокираха левскарите. Джохор успя и да поведе в резултата, благодарение на Хуан Мунис (24'). Футболистът се възползва от грешка на Патрик-Габриел Галчев и Ноа Сонко Сундберг. Муниз стреля мощно в близкия ъгъл и с помощта на страничния стълб прати топката неспасяемо във вратата на Пламен Андреев.

И Уелтън е аут за проверката срещу малайзийци

И Уелтън е аут за проверката срещу малайзийци

Тренира индивидуално

В 41-а минута Левски бе близо до изравнително попадение след центриране на Ивелин Попов и удар с глава на Рикардиньо, но топката премина на сантиметри от левия страничен стълб.

В началото на второто полувреме напрежението бе повдигнато след поредното нарушение срещу Кръстев, след което играчите на двата тима се скупчиха на центъра, но всичко завърши благополучно.

Малко след това арогантността на малайзийците отново вбеси "сините" и пак се стигна до грозни сцени в средата на терена, след които този път се взе решение двубоят да не продължава. 

Левски - Джохор: 0:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

Левски - Джохор: 0:1 (Развой на срещата по минути)

Рикардиньо отново повежда атаката