Легендата на ЦСКА - Иван Зафиров, коментира промените на "Армията" от вчера.

"Не е добре толкова често да се сменят треньорите. Не мога да възприема тази политика. Разбира се, собствениците най-добра знаят какво правят, защото са по-близки до отбора и усещат ситуацията", каза Копата пред "Тема спорт". 

"Истината е, че отборът не ми хареса и срещу ЦСКА 1948. Да, трите точки бяха спечелени, но победата дойде изключително трудно срещу много по-слаб отбор. Нямаше и убедителна, армейска игра. Предишните два мача дори не искам да ги коментирам", добави той. 

"Не вярвам да има някакво трайно подобрение в играта, защото футболистите са едни и същи. Може да се усети моментен възход, но той няма да бъде тенденция. За мен вината винаги на първо място е в играчите. Преди време ние бяхме страхотен отбор и често дори не слушахме какво ни говорят треньорите. Излизахме, знаехме за коя емблема играем и побеждавахме. Сега не е така. Трябва да се помисли и кой да е капитан на отбора. Трябва да е обединяващ личност. Характер", завърши Иван Зафиров, който добави, че е сигурен в успеха над Лиепая. "Ако тези не ги отстраним, ще е срам". 

Петър Жеков: Със Стойчо Младенов нещата няма да се променят

Петър Жеков: Със Стойчо Младенов нещата няма да се променят

"Феновете сега се радват, но в края на сезона няма да е така"