Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на фенове. В подробно видео интервю пред официалния сайт той не спести мнение по най-важните и наболели теми.

В четвърта част, която ТОПСПОРТ ви предлага, босът говори за плановете за новия сезон, стадион, отношението на феновете към отбора, както и каква инвестиция, заедно с Юлиан Инджов, са вложили в "червените" до момента.

"От тази година почваме с българи, наши юноши. От друг отбор, българи няма как да вземем. То да нямаш доверие на никого. Сегашното правителство е ок и сега ще стане ясно как ще се действа със стадиона. Сега се вижда светлина в тунела. Това е моята последна мечта, защото тази гробница там, плюс недовършеното на Панчарево, това е земеделска земя там. Да имаме модерен европейски стадион. 6 7 000 000 лева не струва това чудо за наем към държавата. Трябва да се направи общежитието на Панчарево, да учат горе. Трябва да търсим високо професионално развитие.

Гриша Ганчев за Стойчо Младенов: Никой не го е гонил! Как ще ми пречи треньор, който побеждава?!

Гриша Ганчев за Стойчо Младенов: Никой не го е гонил! Как ще ми пречи треньор, който побеждава?!

Вижте мнението на собственика

По цял ден знайни и незнайни хора се разхождат на "Армията". Взимахме мерки, ще има нова охранителна фирма, да не може всеки, който си реши да се настани. Ще има пропусквателен режим. Къде го има по света това да стоят там по цял ден да висят на кафето на "Армията". Има непристойно поведение към майки, баби. Стотици оплаквания. Исках да е в името на клуба, но ще вкараме ред и той, ако не даде резултат, вече не знам, просто не знам как ще я караме. Отборът не може да побеждава във всеки един мач, но ще се бори, просто не знам как ще я караме. Това е в гените на отбора. За 7-8 мача, като махна Черно море и Славия, всичко на всичко имахме 6-7 удара в очертанията на противниковата врата, а с ония нямахме и удар. Ако това е футболът на ЦСКА....

Гриша Ганчев: Проблемът ми е, че не влизам в комбинации и много хора това ги дразни

Гриша Ганчев: Проблемът ми е, че не влизам в комбинации и много хора това ги дразни

"Много са коварни ударите"

Има ясен план за новия стадион, сезон. Трябва да се знае, че без новия стадион, без модерна база, отборът е обречен. Всичките пари, които съм спечелил мога да ги подаря на питащия. Всички пари, които сме дали с Инджов са над 80 милиона лева общо. Няма как да сме шампиони н а всяка цена, да събера въоръжени бригади, да превзема БФС ли? Аз не разбирам какво иска да се каже с това. Много преди мен, влиятелни личности се пробваха. Двамата успяха, по една или друга причина съм бил свидетел. Говоря за Илия Павлов и Васил Божков. По-любознателните могат да попитат за някои от титлите. Аз не искам по този начин. Искам да станем шампиони по нормалния начин.

В спорта, когато си честен и се трудиш, няма как да не се получи, рано или късно. Никога не съм правил лошо на ЦСКА, докато съм бил в Ловеч, само съм помагал. На полувремето говорих с играчите - казах им "спрете, защото ще стане голяма беля след това". Какво да направя, че имаше хора, които казваха "вкарвайте, вкарвайте". Това е спортът. До 15 минутата ЦСКА имаха 4 ситуации сами срещу вратаря. Затова футболът е непредвидима игра. Затова се чудя на хора, които си режат вените и едва ли не светът е свършил с един мач. Аз страдам много също, но идва следващият мач и има шанс за поправка. Хората му казват "Цар Футбол", привлича много хора от цял свят да ходят и се наслаждават.

Гриша Ганчев за финала с Левски: С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия си з*дник ли?

Гриша Ганчев за финала с Левски: С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия си з*дник ли?

"С кое да ме купи и колко пари той трябва да ми даде, за да ме купи?"

Барселона има 500-600 милиона бюджет, кой би казал, че Айнтрахт ще унижат на "Камп Ноу". Какво трябваше да направи президентът. По логиката на нашите фенове, трябваше да падне атомна бомба. Как да обясним на новите, че няма да ги бият с шишета по главите и няма да им викат "маймуни", Играчите не са виновни, обиждайте мен. Няма играч, който иска да губи мач. На тях им се плащат за резултати, като не се получи добри резултати, получават по-малко. Трябва да побеждават, за да си заработват парите. Трябва да е луд да не иска да побеждава. Съжалявам и аз, че се получи такъв резултат срещу Левски.