Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на фенове. В подробно видео интервю пред официалния сайт той не спести мнение по най-важните и наболели теми.

В третата част, която ТОПСПОРТ ви предлага, той говори за финала за Купата и слуховете, че мачът е бил уреден. 

"Знам ги двете лица, които пуснаха мнението, че може да се даде мача на Левски. Аз не съм като тях - всичко да се продава. С какво да ме купи Наско Сираков, с голия си задник?! С кое да ме купи и колко пари той трябва да ми даде, за да ме купи. Свързвало ме едно 30-годишно приятелство. Аз имам познати, но не и приятел. Едни карти да играем с Наско. Моят приятел е моето куче Пухчо.

Гриша Ганчев: Проблемът ми е, че не влизам в комбинации и много хора това ги дразни

Гриша Ганчев: Проблемът ми е, че не влизам в комбинации и много хора това ги дразни

"Много са коварни ударите"

Отборът ни е в насипно състояние. По-слаб отбор от нас няма през пролетта и мога да се подпиша с двете си ръце. Страшната селекция, която имаше Локо (София), ни изтърва. Можеше да ни бие с 3-4 гола. Уникалната селекция на "царете", събрани от кол и въже, там горе-долу я търкалят. Ще видим, идват и други мачове. Сигурно няма да е последно да падаме от такива хора, но дай да видим тенденцията.

Аз като дойдох, тенденцията беше негативна, сега е по-позитивна. Играят се наредени мачове нон стоп. Б група да не говорим, такъв смях настъпи. Разлика между мен и един друг бос във футбола е, че при мен всичко не е на всяка цена, вече. Ако може, честно, по добър начин, да си спечелим, като не може, не може. С моите възможности аз съм можел да напазарувам мачове, отбори, играчи, съдии, БФС, няма начин това да се получи докато съм аз в ЦСКА.

Трябва да кажа - абе, дай там да почнем, изкарай 5 милиона и аз 5 милиона, ще купим всичко... Това няма как да се случи, ще си извоюваме всичко. Каквото си заслужим на терена, това е. Ако има магьосник. Ако има Хари Потър, нека да каже как ще станем шампиони, аз съм съгласен. Другото нещо, дайте, дайде, дайте, ама ние какво дадохме?".