Бившият вратар на ЦСКА - Данте Стипица беше потърсен от медии в родината си, за да даде своето мнение при евентуален сблъсък между "армейците" и Осиек от втория предварителен кръг на Лига Европа. Това обаче ще стане факт, ако "червените" се справят с черногорския Титоград в стартовия етап на надпреварата.

Също така хърватинът разкри и с какви чувства е останал след неособено успешния си период на "Армията".

Диего Фабрини: Трябва да печелим всеки мач в България и Европа

Диего Фабрини: Трябва да печелим всеки мач в България и Европа

"Извън терена съм нормален човек"

"Не бих се върнал в ЦСКА, защото нещата не станаха така, както се бяхме разбрали. Но накрая се разбрахме човешки с боса и останалите хора от клуба. Оставаме в отлични отношения", разказа Стипица пред "Спортске новости".

"ЦСКА има добри играчи. Особено са силни и атрактивни крилата и нападателите. За разлика от другите силни клубове имат и много български играчи. Али Соу е мощен централен нападател, бразилското крило Енрике Рафаел и ганаецът Едвин Джеси са атрактивни. От българите бих отличил национала Николай Бодуров. Играят организирано и са неудобен съперник. Миналата година стигнахме до третия кръг в Лига Европа с ФК Копенхаген, като на мача в Дания имаше много спорни и странни съдийски решения".

Станислав Трендафилов: Нов стадион на ЦСКА със сигурност ще има!

"Нов стадион на ЦСКА със сигурност ще има!"

"Чуждите инвеститори са убедени, че ЦСКА е един световен проект"

"В ЦСКА има нов спортен директор - италианецът Джарета, и могат да бъдат много опасни. Много е трудно да се прогнозира такъв мач. Осиек има своите сериозни шансове и ще станат хубави двубои. В ЦСКА вече не е Любослав Пенев, а отбора се води от помощниците му, като ментор им е Люпко Петрович".

Петър Жеков: Ако иска, Стойчо да ме съди, много ме е страх, няма да мога да спя

Петър Жеков: Ако иска, Стойчо да ме съди, много ме е страх, няма да мога да спя

Легендата се изсмя на твърденията, че Стойчо Младенов е спасил живота му