Диего Фабрини говори пред официалния сайт на ЦСКА. Италианецът е сигурен, че е дошъл в най-добрия български отбор и си поставя за цел да печели всеки мач в България и Европа.

"Идвам от Пиза, малко градче в Италия. По мое мнение животът там е много добър. Градчето е спокойно. В Италия футболът е като религия, нали знаете.

Всички обичат да играят футбол. Децата са луди по футбола. Всяко дете мечтае да стане футболист. В нашата страна футболът е едно от най-важните неща в живота на хората.

Снимка 425863

Източник: cska.bg

Като дете бях фен на Милан. Сега поизгубих малко от това, защото като професионалисти губим малко от емоциите. Но моят отбор е Милан.

Започнах кариерата си в Емполи. Що се отнася до футбола, най-важният човек е баща ми. Той ми помогна да стана професионален футболист.

Петър Жеков: Ако иска, Стойчо да ме съди, много ме е страх, няма да мога да спя

Петър Жеков: Ако иска, Стойчо да ме съди, много ме е страх, няма да мога да спя

Легендата се изсмя на твърденията, че Стойчо Младенов е спасил живота му

Когато семейството ми реши да смени Италия с Англия, го направих, за да натрупам опит. Бях впечатлен от английския футбол. Да, има голяма разлика, с цялото ми уважение към италианския футбол. Реших да отида в Англия, защото Удинезе и Уотфорд имаха един и същ собственик и много италианци ходеха там.

Извън терена съм нормален човек. Прекарвам времето си с дъщеря ми, с моята жена, с кучето... нищо специално.

Реших да дойда в България, защото още преди това знаех този клуб. Това е най-добрият отбор в България. Реших да съм тук, защото мисля, че ще е добре за кариерата ми. А и познавах спортния директор. Тук съм от месец и засега съм щастлив. Имам добра връзка със съотборниците си и клуба. Трябва да дадем най-доброто от себе си. Да печелим всеки мач - както в Лига Европа, така и в първенството. Няма да бъде лесно, но ние сме добър отбор и можем да го направим.

Снимка 425844

Източник: cska.bg

Моята цел е да давам най-доброто от себе си във всеки мач и да помогна на отбора да спечели най-много срещи", каза Фабрини.

Станислав Трендафилов: Нов стадион на ЦСКА със сигурност ще има!

"Нов стадион на ЦСКА със сигурност ще има!"

"Чуждите инвеститори са убедени, че ЦСКА е един световен проект"