Новият треньор на ЦСКА Милош Крушчич няма да прави сериозни корекции сред 11-те. Той ще продължи да разчита на Бусато и Мазику, както го правеше Люпко Петрович. Именно носителят на КЕШ даде път на двамата в титулярния състав. Налагането им започна от гостуването на Ботев (Пд), спечелено с 1:0. Крушчич също им гласува доверие в дебютната си среща при 4:0 над Витоша. И двамата имат сериозна конкуренция в лицето на Черниаускас и Жеферсон, но засега се ползват със статута на титуляри.

Бусато е несменяем титуляр на вратата на ЦСКА в 6 поредни срещи - контролата с Поморие (1:0) по време на предишната пауза в шампионата, двубоят от турнира за купата с Лок (ГО) (3:0) и срещите за първенство с Ботев (Пд) (1:0), Царско село (3:0), Берое (1:2) и Витоша (Бистрица) (4:0). Бразилецът ще пази и в спаринга с Пирин в събота, тъй като Черниаускас е ангажиран с националния отбор на Литва.

Мазику пък доста бързо се хареса с изявите си. Той се включва енергично в срещите, със солиден принос в атака и по-стабилна игра в защита спрямо Жеферсон. Французинът е по-добър от бразилеца при пробиви, като умее да дриблира между съперници и да ги преодолява в ситуации един на един.

Като цяло Крушчич не планира големи кадрови промени, пише "Тема Спорт".

Кристиано Джарета: Крушчич е способен да вкара нов манталитет в ЦСКА

Кристиано Джарета: Крушчич е способен да вкара нов манталитет в ЦСКА

"Нашият отбор е такъв, че трябва да играе атакуващо"