Пирин и Хебър завършиха 0:0 в ключов мач в битката за спасение в efbet Лига. Големият залог на срещата явно попречи на двата тима да разгърнат потенциала си и те играха много предпазливо, което доведе и до изключително малко интересни моменти в срещата.

 Пирин - Хебър 0:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Пирин - Хебър 0:0 (Развой на срещата по минути)

Срещата е днес от 21:00 часа на стадион "Христо Ботев"

След като мачът започна много равностойно, чак в 18-ата минута се стигна и до първия точен удар в двубоя. Йоан Н'зи стреля силно от наказателното поле, но Максим Ковальов успя да избие.

За съжаление, това беше и единственото по-опасно положение в първото полувреме. Не се случи нищо интересно след това, а двата тима действаха много предпазливо, без да поемат излишни рискове. Интересни голови ситуации липсваха и пред двете врати.

Снимка 666024

Източник: startphoto.bg

Същото се случи с началото на втората част.

Едва в 58-ата минута Йоан Н'зи получи топката на границата на наказателното поле от Николас Пенев. Н'зи стреля, но вратарят на домакините спаси.

В 60-ата минута Хебър организира още една добра атака. Този път Н'зи намери Шейх Диаманка в наказателното поле. Той успя да шутира, но топката премина покрай левия страничен стълб.

Хебър бе изключително близо да порази целта и да поведе в 78-ата минута. Резервата Атанас Кабов получи в наказателното поле от Диаманка. Кабов стреля мощно, но Максим Ковальов показа завидна класа и успя да отклони топката по феноменален начин преди тя да срещне напречната греда.

След това обаче нямаше повече голови положения и до гол така и не се стигна.