Защитникът на Царско село Йордан Минев е уверен, че новият старши треньор на Лудогорец Стойчо Стоев отново ще класира "орлите" в Шампионска лига или Лига Европа, тъй като е сред най-добрите наставници у нас.

Бранителят направи и доста любопитен коментар относно Мартин Райнов, като е категоричен, че новото попълнение на Левски играе без всякакво самочувствие.

Георги Илиев-Майкъла: Стойчо Стоев преобрази Лудогорец

Майкъла: Стойчо Стоев преобрази Лудогорец, "орлите" си капарираха титлата

"Това е правилната тактика"

"Смяната на треньора закъсня. За мен Стойчо е един от тримата топ треньори, водили Лудогорец. С него играехме много силно, имахме успехи. Играхме в Лига Европа. Представихме се силно. Не се съмнявам, че ще ги вкара пак в Шампионска лига или Лига Европа. За мен е един от най-добрите треньори в България.

Не искам да обидя Райнов. Трябва да имаш и характер. Национал е, но играе без всякакво самочувствие. Вчера играе пред 15 000 души... Не може да подаваш топката само назад и настрани. Не може Левски с такива опорни халфове да иска да печели. Има и други случаи. Отива футболист от по-слаб отбор в гранд, играе два-три мача и приключва. Трябва самочувствие и психика. На мен в Лудогорец за шест години ми докараха два-три милиона бекове, но седяха и гледаха отстрани", коментира Минев в "Студио Дерби".

Стойчо Стоев вече е рекордьор по победи над Левски в неговия футболен дом

Стойчо Стоев вече е рекордьор по победи над Левски в неговия футболен дом

Специалистът изпревари Миодраг Йешич