Първият Inter Academy Camp Bulgaria официално бе открит тази сутрин в гр. Бяла, обл. Варна. Дебютното за "нерадзурите" събитие у нас ще продължи от днес, 10 юли, до неделя, 15 юли, когато ще се състои и церемонията по закриването.

Петима италиански и седем български треньори ще работят в следващите пет дни със 107 участници от цяла България и чужбина. В щаба на "нерадзурите" са треньорите от Академията на Интер - Луиджи Майнолфи, Габриеле Дзанон, Андреа Карнио, Матео Малгарини и Джузепе Фонсека, а от българска страна представители са Калоян Георгиев, Емануел Луканов, Троян Радулов, Александър Капитански, Станислав Антонов, Ганчо Продаванов и Мартин Петков.

Снимка 367522

Източник: Inter Academy Camp Bulgaria

IACB 2018 се организира съвместно от Сдружение "Бъдеще чрез спорт" и Община Бяла, като подобно мащабно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, така и за сдружението и общината, в лицето на кмета Анастас Трендафилов. Двете страни на няколко пъти вече си партнираха успешно в реализацията на детски футболни кампове и турнири.

Повече информация за Inter Academy Camp Bulgaria можете да откриете на официалния сайт на събитието - http://interacademycamp.bg, както и на Facebook-страницата - https://www.facebook.com/intercampbulgaria.

Борислав Михайлов се срещна с принцесата на Катар, България приема световното за деца в неравностойно положение

Боби Михайлов се срещна с принцесата на Катар, България приема световното за деца в неравностойно положение

"Изключително съм щастлив, че БФС ще бъде съорганизатор в подобно събитие"