Георги Пеев също говори на пресконференцията, която Стилиян Петров даде днес. 

"Ще апелирам да не е единствената такава инициатива, а занапред да се продължи с подобни. Хората имат нужда от помощ и от вяра. Стилиян беше истински капитан. Всички го чувствахме. Имах увереност само от това, че присъстваше до мен на терена. Преминал е през тази битка и знае какво трябва да се очаква от всяка следваща фаза.

Бях шокиран от новината за Пепи Хубчев. Той е биткаджия, мълчалив и скромен. От сърце ще му пожелая да се справи с тази битка.

Ще се постараем да забавляваме хората, да ги направим щастливи в този ден, да дарят повече средства занапред и хората, които имат нужда от помощ да я получат. Тук сме едни от най-слабите в нашия отбор, но се надяваме да компенсираме с майсторство. Сложно е да играеш срещу действащ футболист, Краси да не ме търси зад гърба срещу Ашли Йънг. Преди две години във ветераните играхме с един отбор, няма смисъл да му казваме името, победихме ги със 7:2, вкарах два, спрях да играя в 30-ата минута, защото ми стана неудобно от възрастните съперници в противниковия отбор, Стенли ми каза: "Щом е на терена, мачкай го", каза Пеев.