През всички тези години на разрушаващо управление в БФС съм се опитвал да подкрепям националния отбор по футбол. Въпреки всичко, мислил съм си - все пак съм българин, а и футболистите са просто жертва на едно лошо управление.

За съжаление на този етап вече не намирам нито причини, нито сили, нито желание да подкрепям отбора по никакъв начин. Нищо лично към българските ритнитопковци, играчи, национали, пловдивчани (пак нищо лично към прекрасния град Пловдив и талантите, които е дал) и тук таме някой футболист. Осъзнавам, че и вие футболистите сте жертви, но все пак си е гордост да си национал. Играйте, давайте всичко от себе си, а пък по горните етажи...дано някой ден се оправят нещата, че и вие да си намерите работа, която ви се отдава.

Борислав Михайлов с пореден мандат начело на БФС!
на живо

Борислав Михайлов с пореден мандат начело на БФС!

11 гласа разлика с Димитър Бербатов

Хайде някога пак да усетим някаква гордост от този отбор, някой ден, отново, евентуално. Днес си говорим с колеги на моята възраст, всички сме били на по 6, 7, 8 години по време на онова вълнуващо "Американско лято".

Какво си спомняме? Помним как беше някаква лудост. Ама защо беше, каква беше, защо бащите ни и дядовците ни са ни мятали като луди, защо всички хора бяха щастливи - не помним. С течение на времето научихме защо е било, как е било и какво точно е било.

Бербатов: Честитя победата на Михайлов, всичко беше както трябва

Бербатов: Честитя победата на Михайлов, всичко беше както трябва

"Дано всичко е според правилата на ФИФА и УЕФА"

Е, хубаво е било...обаче нашето поколение вече иска да го усети отново, да го изживее отново. Този път - като хора, които ще могат поне да го предават на своите деца. Евентуално, нали...защото след днес - дано поне за внуците стане!

Току що завърши мачът между България и Северна Ирландия. "Лъвовете" все пак обърнаха развоя на събитията и победиха с 2:1...и какво от това? Пак участваме на олимпийския принцип. Втора пирова победа за днес - "в името на България"!