Старши-треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов бе изключително недоволен след загубата от Балкан (Ботевград) в мач №1 финала в Националната Баскетболна Лига.

Тити призова ръководните фактори във федерацията да проверят дали реферите са използвали еднакъв критерий при спорните ситуации в мача.

"Получи се хубав мач за зрителите, но сега ще започна и аз да говоря за съдийството. Не искам да казвам нищо, но искам всички да прегледате дали се свири с еднакъв критерий. Цяла година се упражняват върху нас, но аз не съм си отворил устата. Ние имаме своя спад и непростимa грешка при 10 точки за нас. Категорично мога да кажа, че се борихме от първата до последната секунда, както направи и Балкан и трябва да им отдадем заслуженото".

"Днес загубихме домакинското предимство и сме поставени в не много добра ситуация, но ние имаме потенциал. Не искам под никакъв начин да поставям под съмнение победата на Балкан, но днес ако има някой от съдийската комисия да не е доволен от съдийството, искам повече тези хора да свирят. Искам да се види дали има еднакъв критерий при идентични ситуации", заяви Папазов пред камерите на БНТ.

Балкан (Ботевград) победи Левски Лукойл със 71:69

Левски Лукойл пропиля аванс от 11 точки и загуби първия финал срещу Балкан (Ботевград)

Страхотен двубой за "зелените"