Треньорът на френския тенисист Гаел Монфис - Лиъм Смит, се изказа ласкаво за първата ракета на България Григор Димитров.

"Григор Димитров е великолепен човек и много талантлив спортист. Има сериозно отношение към спорта и към самата си подготовка. Силно се надявам скоро да видим най-доброто от него, заяви той в интервю за "Меридиан Мач".

"Винаги ми е било приятно да бъда на корта с него по време на съвместна тренировка с мои тенисисти. А когато се видим на някой турнир, той винаги е любезен и позитивно настроен. На моменти тенисът му е извънземен и за това говорят успехите му. Никак не е лесно да спечелиш Мастърс 1000, пък какво да говорим за финалите на АТР. Действително имаше спад, но миналата година на US Open показа, че изобщо не сме видели най-доброто от него. Победи Роджър Федерер, което не му се беше случвало до този момент".

"Този успех беше важен за него, за да успее да си върне увереността след тежката първа половина на миналия сезон, в който се бореше с контузия. Но Григор е тенисист, с когото трябва да се внимава. Той е заплаха за всеки, без значение от ранкинга".

Григор Димитров: Четете, учете, рисувайте, молете се, пейте...

Григор Димитров: Четете, учете, рисувайте, молете се, пейте...

"Няма съмнение, че и след пандемията слънцето отново ще изгрее"