Спортните клубове по ММА, КИКБОКС, Спортен клуб "СТИМУЛ" и Pro EMS Zone в Шумен организират благотворителна тренировка и концерт под надслов "Предай добро за Ники".

Тази инициатива е част от кампанията в помощ на Николай Чолаков от Шумен, състезател по кикбокс, който в резултат на тежък пътен инцидент остава напълно парализиран. След няколко тежки операции и близо четири години борба с тежките здравословни последици, днес, Ники има шанс да отново да проходи. За тази цел шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо организират настоящата инициатива за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков.

Снимка 604232

Събитието ще се състои на 29.01.2023 г. /неделя/, от 15:00 часа в зала "Арена Шумен", където спортни демонстрации ще направят най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и големия боксьор Благой Найденов - световен и олимпийски шампион по бокс за младежи. Участие в благотворителната кауза, ще вземат и изпълнителите - любимеца на страната рапърът FYRE и DJ THEO, а водещи на събитието са най-спортните DJ на България - Teddy Georgo и DJ GEORGE, ансамбълa за народни песни и танци "Луди Млади" от Шумен, мъжка певческа група "Лудоселци" от село Дибич, младите таланти и любимци на Шумен - близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова. Очакваме ви в "Арена Шумен", за да помогнем на Ники!

Снимка 604231

Вход свободен!

Можете да подпомогнете инициативата!

Банкова сметка:

Банка ОББ - клон град Шумен

BIG: UBBSBGSF

IBAN: BG83UBBS80021031519850

Титуляр: Николай Димитров Чолаков

Благотворителната изява ще се излъчва на ЖИВО /Live/ от "Арена Шумен" на фейсбук страницата "Предай Добро За Ники"

Снимка 604230