Супер файт на Стоян Копривленски срещу противник от Топ 3 на GLORY или за временната титла на организацията - срещу Тайфун Озкан или Енрико Кел, турнир-квалификация за Гран При в категория до 77 кг, с участието на Теодор Христов, супер файт на Александър Петров и сблъсък за световната титла на GLORY, в категория до 85 кг!

Това са само част от умопомрачителните акценти, за които се водят усилени преговори преди мегашоуто на бойните спортове - GLORY в "Арена София", на 05.10, съобщава сайта Ninja.bg!

В бойната вечер може да се включи и Муртел Грунхарт, който е получил покана. Евентуален реванш между него и Теодор Христов се очаква с нетърпение от феновете в България и Нидерландия.

Организаторът - Showtime Bulgaria, в който партньори са Ренад Мехмедов, Стоян Китанов и Стефан Спиридонов, обещава зрелище, което феновете на кикбокса до момента само са сънували, в някои от най-смелите си мечти!

"Работим усилено над формирането на впечатляваща файт карта, като водим преговори за мач в тежка категория, с участието на едно от водещите имена в организацията, срещи в тежка и полутежка категория с бойци от Румъния, Турция, Сърбия.

Стараем се да осигурим всичко необходимо за една впечатляваща вечер, като изброените имена са основата, върху която градим. Надяваме се скоро да можем да потвърдим и официално файт картата.

На 5-и октомври в "Арена София" специални гости ще бъдат Бадр Хари и Гьокан Саки, а като за капак ще видим 5 подгряващи двубоя, под егидата на GLORY, в които ще дадем шанс на най-талантливите имена в българския кикбокс", информират организаторите.

В обобщение:

Три подгряващи срещи под егидата на Glory Kickboxing, 8 официални Super fight двубоя, със звездното участие на Стоян Копривленски, Теодор Христов, Муртел Грунхарт, Александър Петров, както и мач за световната титла на GLORY, в категория до 85 кг.