Красимир Балъков даде интервю за предаването "Домът на футбола" по "Диема". Ето какво каза селекционерът на националния отбор по футбол:

"Аз съм отворен за критики. Те са добре дошли. Като играч никога не съм си мислил, че ще стана треньор на националния отбор. В треньорската професия, особено селекционер на национален отбор е голяма отговорност, аз съм готов за всичко, което идва след назначаването.

Александър Станков: Свикнали сме, ако не се получават нещата, да хулим всички наред

Александър Станков: Свикнали сме, ако не се получават нещата, да хулим всички наред

"Трябва да имаме търпение към Минчев"

България има повече от 6 милиона разбирачи на футбол. Казал съм, че имам нова концепция, че подборът на играчите ще бъде по-различен. Това не става от днес за утре, няма да се откажа от това мое виждане. Надявам се да покажа това, което тренираме възможно най-скоро.

Години наред се говори, когато извикаш по-опитни играчи, се казва защо не викаш млади. Когато се пуснат те, се критикуват без да има смисъл. Това не помага на младия играч. Това, че аз съм пуснал млад състезател, е мое лично мнение.

Мартин Минчев е играч, който е играл цял сезон за Черно море. Много перспективен, той доби голям опит с този мач.

Снимка 428357

Източник: LAP.bg

Един треньор, ако започне да се сравнява с другите, значи е загубил. Всеки има различна философия, свое виждане за футбола. Ако можем да си помагаме, си помагаме, ако не, всеки си върши работата.

Най-важното е треньорските идеи да бъдат реализирани от състезателите", каза Балъков.

Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Недопустими грешки в защита провалиха България

Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Недопустими грешки в защита провалиха България

"Не успяхме да се движим пакетно в атака и в отбрана"