Звездата на Манчестър Сити Кевин де Бройне се обяви против Суперлигата. Надпреварата изглежда се провали само два дни, след като официално бе обявена.  Всичките шест клубове от Висшата лига се оттеглиха.

"Произхождам от малко белгийско село и мечтаех да играя на най-голямата сцена. Играл съм в Белгия, Германия и Англия. Бил съм се срещу всички, за да постигна най-доброто. А борбата е най-важната дума. С всичко, което се е случило през последните няколко дни, това може би е подходящият момент всички да се съберат и да намерят решение. Вероятно намирането на това решение е на път след събитията в последните дни", заяви Де Бройне.

"Да, това е голям бизнес и осъзнавам, че съм част от него. Но все още съм малко момче, което просто иска да играе футбол. Става въпрос за футбол по целия свят. Нека продължаваме да вдъхновяваме поколенията да идват по стадионите, а и да поддържаме мечтите на феновете. В крайна сметка в какво се състои магията на футбола, ако не тази игра да ти даде шанса да стигнеш от най-долу до най-горе", добави той.

Борис Джонсън: Ако е истина, поздравления за Челси и Сити

Борис Джонсън: Ако е истина, поздравления за Челси и Сити

"Дано останалите клубове също ги последват"