Стойчо Стоев коментира предстоящия реванш в Лига Европа за тима му срещу исландския шампион Валур утре.

Първата среща в Рейкявик завърши при резултат 1:1, като разградчани изравниха във втората минута на добавеното време чрез Анисе.

"Имаме варианти да се справим с този противник. Надявам се играчите от началните моменти да си повярват и да не дават възможности на Валур. Също така нашите футболисти трябва да използват силните си качества и индивидуално, и като отбор.

Няма как да има подценяване, все пак първия мач се получи един равен резултат. Не сме взели преднина, за да сме спокойни. Исландците са такъв типаж, играят такъв футбол, че винаги могат да те затруднят. Ние го знаем и ще бъдем много внимателни в това отношение.

Олафур Йоханесон: Задачата ни е ясна - да елиминираме Лудогорец

Треньорът на Валур: Задачата ни е ясна - да елиминираме Лудогорец

"Знаем, че ни очаква тежък мач"

Да играем с двама нападатели? Всичко е вариант. В главата ми има най-различни варианти при добро стечение на обстоятелствата, и при не дай си Боже при лошо стечение. Да играем в атака с двама не е за първи път, така че не е нещо ново.

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Валур

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Валур

Всички фенове са задължени да носят със себе си документ за самоличност

В отбора няма здравословни проблеми, така че от тази гледна точка треньорите нямат проблеми. Всички, които имам са здрави и това ни дава възможност да имаме повече избор. Всеки треньор има дилема преди даден мач как да започне мача. Това е нормален треньорски процес. Надявам се, че с екипа ще изберем най-добрия състав", каза треньорът.

Тримата големи стават тримата от запаса

Тримата големи стават тримата от запаса

Преобличането на Лудогорец на тези три поста обаче изглежда неоспорим факт