Лудогорец уведоми всички фенове, които ще гледат на живо реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу исландския Валур в четвъртък (1 август) от 20,30 ч., че същия ден стадион "Лудогорец Арена" отваря врати в 18,30 ч.

Клубът напомня, че в момента се продават билети на базата в Разград. В деня на мача от 10,00 ч. ще работят касите на улица "Васил Левски".

Абонаментните карти за сезон 2019/2020 ще важат за реванша с Валур.

Валур и Лудогорец не се победиха - 1:1

Лудогорец се спаси от срамна загуба в Исландия с гол в края

Абел Анисе донесе равенството на "орлите" при гостуването на Валур

Клубът напомня, че влизането на "Лудогорец Арена" става посредством турникети, като привържениците трябва да спазват указанията на стюардите.

Всички фенове са задължени да носят със себе си документ за самоличност. Малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

Лудогорец се включва в наддаването за вратар на английски клуб?

Лудогорец се включва в наддаването за вратар на английски клуб?

31-годишният шотландец има договор за още една година

Клубът съобщава, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната тренировка на Лудогорец е в сряда в 19,00 ч. на клубната база. Пресконференцията на шампионите същия ден е с начален час 12,30 ч. и в нея участие ще вземе треньорът Стойчо Стоев.

Официалната тренировка на Валур е в 18,30 ч. на "Лудогорец Арена", а пресконференцията 20 минути по-рано на стадиона.

Олафур Йоханесон: Задачата ни е ясна - да елиминираме Лудогорец

Треньорът на Валур: Задачата ни е ясна - да елиминираме Лудогорец

"Знаем, че ни очаква тежък мач"