Треньорът на Левски - Станимир Стоилов остана доволен от тима си след разгрома над Септември (Симитли) със 7:0 за Купата на България. Ето какво каза той:

"Общо взето основното изискване беше да продължим, исках да играем добре, с всяка минута да подобряваме представянето си. Трябваше да държим добър ритъм с оглед на времето, което беше студено, за да могат хората по трибуните да изпитат удоволствие.

Естествено, че има разлика в класите. Симитли са отбор от Втора лига, ние сме Левски. Добре беше, че играхме докрай. Ние не сме играли за резултат. Търсихме добър ритъм, контрол и темпо на игра. Донякъде се получи. Има разлика в класите, за да даваме генерални оценки.

Ако трябва да съм откровен, трябва да кажа, че и двете централни двойки защитници, които използвахме днес, мога т да играят по-добре. Нито една от двете не на достатъчно добро ниво в момента. Подходихме мъдро, но за нас е важно да играем мачове. Колкото повече мачове играем, толкова повече вдигаме нивото. Стараха се всички.

На този етап се стараем да се подобряваме всеки ден. Ако трябва да говорим за истинския Левски, далеч сме от него. Стараем се, поставяме всеки ден по-трудни задачи. Имаме по високи изисквания за футболистите, което ги затруднява. Но ако искаме да върнем онзи Левски, все още сме още далече от същността.

Ще се опитаме да играем максимално добре във Варна. Черно море има стабилна игра, добре са организирани, добре комбинират. Един състав, който знае какво прави на терена.Ако трябва да съм честен Билал Бари работи добре.

Естествено трябва да му създаваме положения да вкарваме. Нека да не отличаваме един или двама играчи. Отборът създаде много положения и вкара седем гола. Трябва да подобряваме повече точността на подаването", каза Стоилов.

Левски победи Септември (Симитли) със 7:0

Левски отнесе Септември (Симитли), Билал Бари блести с хеттрик

Билал Бари блести с хеттрик