Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори преди медиите относно утрешната битка с ПАОК от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Специалистът призна класата на съперника, но изрази увереност, че футболистите му ще съумеят да се представят достойно пред пълните трибуни на стадион "Георги Аспарухов". Ето какво още каза Мъри:

Михайлов: Трябва да играем на максимум

Михайлов: Трябва да играем на максимум

Ето подробности

"Атмосферата за всички левскари е приповдигната и напрегната. Всички очакват мача с нетърпение, защото Левски се завръща в евротурнирите. Имахме най-тежкия жребии, защото ПАОК е фаворит. Не винаги фаворитът побеждава, а този който се представя по-добре. ПАОК е по-опитен отбор от нас, още повече, че преди няколко месеца игра четвъртфинал. Ние ще играем с желание и ентусиазъм да спечелим и ако те не ни подведат, мисля, че ще имаме своите шансове.

Трудно е да анализираш един отбор по контроли, но това, което видях и предната година, и сега, ПАОК е организиран. Видно е, че спазват добре указанията на треньора. Те трудно допускат тактически грешки и наказват грешките на противника.

Когато Левски "пише" петица на Спартак, почти винаги става шампион

Когато Левски "пише" петица на Спартак, почти винаги става шампион

Интересна статистика

За съжаление към Цунами и към Ивелин Попов се присъединяват контузиите на Илиян Стефанов, на Андриан Краев и на Келиан Ван дер Каап. Травмите не са сериозни, но на този етап не можем да кажем, дали някой от тях ще се възстанови. Сега се готвим без тях. Загубата е видна за всички. Това са 5 играчи, които са част от ядрото, но оттук нататък всички трябва да мислим за мача и след него ще анализираме. Останаха някои млади футболисти, които трябва да се справят с напрежението и да изиграят мача по най-добрия начин.

Снимка 581519

Източник: startphoto.bg

Клуб като Левски ако нямаме амбиции, по-добре да не сядаме на масата. Уважавам колегата, който направи ПАОК шампиони и ги заведе до четвъртфинал в евротурнирите. Колегата Луческу има големи успехи с ПАОК. Утре на терена и след седмица в Солун трябва двата отбора да покажат кой е по-добър. Дали ПАОК е по-добър, ще видим утре

Виждам амбиция и желание у младите. Искаше ми се да излезем с най-добрия си състав. Футболът е игра, която може да роди или да убие младите. Младите трябва да направят своето бойно кръщене. Те знаят, че всички наше привърженици на стадиона ще са с тях от първата до последната минута и ще ги аплодират каквото и да стане. Искам да видя Левски да играе, както досега

При всички положения ще имаме нужда от помощта на публиката. Играчите трябва да са с горещи сърца и хладен ум на терена. Моите футболисти трябва да изпълняват задачите си на терена. Въпреки 5-те отсъствия, които се очаква не участват, младите трябва да дадат всичко от себе си. Не се съмнявам, че публиката ще окаже огромна подкрепа на играчите. Надявам се хората да си тръгнат доволни от представянето на Левски.

Левски с молба към БФС за отлагане на мача със Славия

Левски с молба към БФС за отлагане на мача със Славия

Заради битките с ПАОК в Лигата на конференциите

"Те не могат да стиснат зъби, защото имат болки. Най-много един да се възстанови до утре. Довчера имахме едни идеи, днес имаме други, но утре сутрин ще решим как ще изглежда отбора. Не трябва да акцентираме върху проблемите, а върху играта ни. Няма нищо страшно, ако си дал всичко от себе си, имаш шанс да спечелиш. Надявам се емоцията да не ни подведе. Младостта не е порок, на моменти тя даже дава криле".