"Левски е вечен". Това е името на кампанията, която доскоро бе с работно заглавие "Левски на левскарите". Генералната цел е за безпрецедентно обединение на синята спортна общност. Целта е постепенно да се направи сдружение, което да придобие 50 процента плюс един глас от акциите, които в момента са притежание на Наско Сираков.

Иван Горанов каза "не" на отбор от efbet Лига

Иван Горанов каза "не" на отбор от efbet Лига

Не е съгласен с условията

Легендата на "сините" притежава над 80 процента дялове, 10 процента са при тръст "Синя България", останалите до 100 са в ръцете на дребни акционери. Самият Сираков вече заяви, че няма нищо против да се раздели с голям пакет от дяловете си, ако види, че наистина се направи голямо "синьо" обединение и новото сдружение бъде изчистено като устав, идеи и цели, пише "Тема Спорт".

Наско така и не даде 30 процента на Константин Папазов, каквато бе първоначалната му идея като собственик, а след това се появи и опция Джо Диксън...

Станимир Стоилов каза, че е постижимо феновете да осигуряват около 30 процента от бюджета на клуба. Мъри е един от идеолозите и днес ще бъде един от хората, които ще дадат старт на кампанията "Левски е вечен".

Предвижда се освен разяснителна част участниците в събитието да споделят своите гледни точки за кампанията. За първи път предводителите на големите фенски фракции ще седнат на една маса, обединени от една идея.

Като част от кампанията от клуба смятат логото "Левски е вечен" да бъде на централното място на официалните фланелки на тима за пролетния полусезон на мястото на STRABAG.

Мишо Вълчев: Мъри не може с вълшебна пръчка да промени качествата на футболистите

Мишо Вълчев: Мъри не може с вълшебна пръчка да промени качествата на футболистите

"С новите отбора вече го бива"