Халфът на Левски Георги Миланов коментира победата с 4:1 срещу Вихрен в 1/16-финал за Купата на България. Той наблегна на предстоящите два мача срещу Лудогорец в Разград и изрази надежда след тях да се говори само за футбол.

Бяхме може би много-много психологически зле и трябваше да го спечелим този мач. Сега отиваме на два много важни мача. С нашата публика ще дадем всичко от себе си. Длъжни сме да покажем ново лице на много добър Левски в двата мача в Разград заради лошата серия, в която бяхме изпаднали. Надявам се да победим и двата мача", каза Миланов.

"Много от мачовете не заслужавахме да загубим. Във футбола всичко е възможно. Биха ни с по един удар във вратата и беше много тежко. На мен и на всички момчета в съблекалнята. Те разбира какво е Левски. Вече от една година сме заедно.

Този мач ще ни отърси. Сега имаме почивка от няколко дни и после ще имаме време да се подготвим. Надявам се националите да се върнат всички здрави, без контузии и отиваме да играем срещу най-добрия и най-добре играещия отбор в България", добави той.

"Това е Лудогорец, който обича да играе футбол и мисля, че стават дербита. Теренът е много добър. Нямаме никакво оправдание да излезем и да играем футбол и по-добрият нека победи, без да говорим за странични фактори. Омръзна ми да се говорят за някакви странични глупости. Трябва само за футбол да се говори. Време е вече да се говори само на терена", каза още той.

Мъри: Несериозно е да правим изводи след победа над отбор от Трета лига

Мъри: Несериозно е да правим изводи след победа над отбор от Трета лига

"Заслужена елиминация, имаме шансове срещу Лудогорец"