Халфът Божидар Краев не попада в групата на своя Мидтиланд от доста време насам. Българинът е играл едва 28 минути от началото на сезона, влизайки като резерва при разгромна победа с 5:0 над Келеруп за Купата на Дания.

Краев за последно записа цял мач в края на януари за португалския Фамаликао, където беше преотстъпен.

Така положението на юношата на Левски в Мидтиланд не изглежда никак розово. Старши треньорът на тима Бо Хенриксен бе красноречив на въпрос за българина.

"Той е добър играч, получи контузия преди сезона, да видим какво ще стане, не съм на100 процента сигурен в това, трябва да покаже колко е добър, но да видим какво носи бъдещето".

Андриан Краев: Ще бъде хубаво брат ми да се върне в Левски, но няма как да стане

Андриан Краев: Ще бъде хубаво брат ми да се върне в Левски, но няма как да стане

"Гледа всеки наш мач"

В същото време феновете на Левски не спират да следят кариерата на Краев и да призовават по фен групи за неговото завръщане в тима. През лятото се заговори, че халфът може да облече отново синият екип, но той избра да остане в Мидтиланд, споделяйки, че е отхвърлил и други предложения, дошли от участници в Лига Европа.

Брат му - Андриан Краев наскоро обяви, че много би искал да се съберат заедно в Левски, но даде да се разбере, че подобен развой на събитията е много малко вероятен.

"По принцип ще бъде много хубаво, ако Божидар се завърне в Левски, но мисля, че това няма как да стане на този етап, защото той няма планове да се връща в България. Гледа всеки наш мач, говорим си доста за отбора", каза Андриан преди седмица.