Халфът на Левски Андриан Краев коментира ситуацията в клуба след идването на Станимир Стоилов. Играчът даде инервю пред "Дарик"

"Усещането да си извоювам място в титулярния състав на Левски е хубаво. Това е моята цел, да играя всеки мач титуляр и по 90 минути, ако може", коментира Краев.

"С идването на г-н Стоилов, той ме преквалифицира на стария ми пост, където играех и преди. В Пазарджик играех като дефанзивен халф. Когато дойдох тук, тъй като нямаше и много кой да играе на тези позиции, ме използваха като централен нападател и зад нападателя", добави той.

"От началото на сезона не получавах толкова минути, защото се възстановявах от травма, не бях карал подготовка, но сега след всеки изминал ден става все по-добре и по-добре. Радвам се, че намирам място в плановете на г-н Стоилов."

"Аз две-три години в Пазарджик играех само на тази позиция като дефанзивен халф. Тук е моментът да спомена и Ники Митов, тъй като той ме откри на тази позиция. Нямам този момент на свикване, защото аз там се чувствам най-добре и най-много време съм играл", продължи халфът.

Симеон Славчев сменя Левски с друг столичен тим

Симеон Славчев сменя Левски с друг столичен тим

Много е вероятно той да приеме офертата на Локомотив (София)

"Вижда се промяната, която г-н Стоилов донесе в Левски. Усеща се от гледна точка на тренировки, дисциплина. Вдъхна много увереност в нас. Промени изцяло тренировъчния режим. Слуша се всяка една негова дума. Всичко, което казва се изпълнява на 100%."

"По принцип ще бъде много хубаво, ако Божидар се завърне в Левски, но мисля, че това няма как да стане на този етап, защото той няма планове да се връща в България. Гледа всеки наш мач, говорим си доста за отбора."

"Доста целенасочено гледаме към Купата на България. Това ще е един вид спасение. От много години няма никакъв трофей. В последните две-три години сме назад и в класирането. Една купа ще донесе огромна радост не само на нас, но и на феновете. Мисля, че е постижима цел", каза още Андриан Краев.