ЦСКА възнамерява да подпише с още трима нови футболисти до затварянето на трансферния прозорец, научи "Тема Спорт".

Бойкот?

Бойкот?

И вчера на "Армията" имаше атмосфера

Отговорните фактори на "Армията" са в напреднали преговори с играчи на постовете централен защитник, крило и нападател. Във всяко свое изказване треньорът Саша Илич алармира, че има нужда от подсилване на състава. След раздялата с Вилдсхут и Бай и неубедителните изяви на Гарсес и Морено, той е принуден да преквалифицира Туфегджич и Шопов във флангови футболисти. Освен това в защита не може да бъде намерен партньор на Матей, а в атака и Кръстев, и новото попълнение Назон не вдъхват доверие с представянето си.

ЦСКА навъртя 35 мача в Европа от 2018 година насам

ЦСКА навъртя 35 мача в Европа от 2018 година насам

Два пъти игра в групи

И за трите позиции Илич ще получи нови състезатели. Все още не е ясно дали ЦСКА ще парафира с нападателя Дауда Бамба, който кара тестов период заради съмнения за контузия. Към момента е по-вероятно той да подпише, но дори и това да не се случи, "армейците" са готови с друг вариант.

ЦСКА вече привлече петима футболисти през това лято - Станислав Шопов, Лазар Туфегджич, Брадли де Нойер, Дюкенс Назон и обявения в понеделник Джонатан Линдсет. Любопитно е, че от тях единствено младежкият национал на България пристигна като свободен агент, а за останалите бяха платени трансферни суми.

До края на лятото пък първият отбор на ЦСКА ще бъде напуснат от поне двама играчи. Засега не е ясно дали те ще бъдат преотстъпени в друг отбор от елита или Втора лига, или ще заиграят за дубъла под ръководството на Стамен Белчев.

В Сърбия: Саша Илич има страхотно начало на сезона с ЦСКА, чака го добра кариера

В Сърбия: Саша Илич има страхотно начало на сезона с ЦСКА, чака го добра кариера

Имал основна заслуга за победата на "червените" снощи