Бруно Акрапович е доволен от победата на ЦСКА над Черно море (1:0) в мач от 18-тия кръг на efbet Лига. Специалистът изтъкна, че въпреки продажбите на Вальо Антов и Али Соу, отборът няма да бъде отслабен заради силния колектив.

"Успяхме да спечелим със силна мотивация", сподели Акрапович. "Знаех, че ще е труден мач, срещу Черно море винаги трудно. През второто полувреме изморихме противника и създадохме повече положения. Вкарахме и красив гол по начин, по който искам да бележим."

ЦСКА - Черно море 1:0

ЦСКА удари Морето, Кайседо герой!

Труден успех за "червените"

Кайседо трябва да свикне с нашия стил. Той се раздава на 100% винаги в тренировки, въпреки че все още не е на 100% във физическо отношение".

"Държах да има концентрация и ни изолирах от външни събития. Държа да продължим по същия начин по отношение на концентрацията. Винаги е трудно, когато има проблеми извън терена. Казах на играчите, че не е наша работа това, което се случва извън терена и че сме длъжни да се борим за клуба и името на ЦСКА".

Илиан Илиев: Имахме достатъчно ситуации, затрудниха ни статичните положения

Илиан Илиев: Имахме достатъчно ситуации, затрудниха ни статичните положения

Мнението на старши треньора на Черно море след загубата от ЦСКА (0:1)

"Разчитам винаги на колектива. Антов беше страхотен играч, който обаче с известна работа може да бъде заместен от Гълъбов. Същото важи и за Кайседо като заместник на Али Соу. Винаги повтарям, че работата и колектива са в основата на всичко.

Отиваме в Разград за победа. Знаем силните и слабите им страни и целта е да покажем нашите достойнства и да вземем трите точки", завърши Акрапович.

Кайседо: Соу беше голмайсторът, сега е моят ред!

Кайседо: Соу беше голмайсторът, сега е моят ред!

Нападателят беше избран за "Играч на мача"