Илиан Илиев сподели мнението си за загубата на неговия Черно море от ЦСКА с 0:1 в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Българска армия" беше белязан от много битка и както "червените" спечелиха, така и гостите можеха да измъкнат точка или три.

"ЦСКА отбеляза, ние не. Според показаното, не заслужавахме да загубим. Първото полувреме бяхме по-добри. Второто ЦСКА изравниха играта. Равностоен мач. Планът ни се получаваше. Затрудниха ни при статичните положения. Съжалявам за играчите, защото изплъниха почти на 100 % наставленията. Не можахме да вкараме и затова след гола изгубихме. Имахме преимущество. Това центриране реши мача", започна Илиев.

ЦСКА - Черно море 1:0

ЦСКА удари Морето, Кайседо герой!

Труден успех за "червените"

"Имахме достатъчно ситуации, които да завършим. Според това как вървеше мачът, бях принуден да изкарам основни хора да не бъдат изгонени, защото почти при всеки фаул се вдигаше картон. Тези, които влязоха си свършиха работата. Неприятни ситуации, влизане отзад. 50 нарушения...много лесно се свирят. В някои фази играчите се възползват и си търсят елементарно фауловете", продължи Илиев.

Снимка 519610

Източник: LAP.bg

"Матиас като си тръгна, тръгнахме да търсим алтернатива в другите. Трябва да се търсят от Гомес голове. Но и целият отбор. Пресираме високо. Като отнемем не сме достатъчно агесивни, подаваме настрани. ЦСКА играеха почти винаги с 5 в линията. Днес футболистите няма от какво да се срамуват. Първото полувреме почти винаги бяхме в тяхната половина и пресирахме, Нямаха идея как да излезнат", допълни още специалистът.