Наставникът на Черно море - Илиан Илиев говори след блестящия обрат на "Герена". Възпитаниците му надиграха Левски с 2:1, въпреки че останаха с човек по-малко в края на първата част.

"Първото полувреме не го изиграхме добре. Футболистите прегоряха и не направихме нищо. Искахме да търсим празните пространства, Левски не ни позволи и заслужено водеше на полувремето. Стана изгонването, видях в съблекалнята доста хора бяха навели главите и трябваше да ги убедим, че можем да обърнем мача. Казах им също, че обърнахме Локо Пловдив от 2:0, 3:2.

Васил Панайотов: Показахме мъжество, спечелихме с характер!

Васил Панайотов: Показахме мъжество, спечелихме с характер!

"Левски е силен отбор с добри млади футболисти"

Манталитетът в България го знаем, половината от Левски са си мислели, че мачът е свършил при 1:0 и човек повече. Само са си мислили с колко ще ни победят. Всеки във Варна говореше, че сега е моментът след 62 години да победим и затова влязохме така пренавити.

Като се получат нещата е лесно да се правим на герои. Важното е, че използвахме нещата, които искахме. Прибрахме се добре, Левски започна да играе по-плахо и използвахме това, което искаме - бързи контраатаки при всяко отнемане на топката. Ако не съм вярвал, със сигурност и футболистите в съблекалнята нямаше да го повярват.

Черно море спечели гостуването си на Левски с 2:1 в efbet Лига

Кабаков не успя да спре Черно море! 10 храбри мъже победиха Левски на "Герена"!

"Сините" фенове скандират "Оставка!" след загубата с 1:2 от варненци

Далеч сме от игровото ниво, което имахме предните години. Надяваме се да ни се върне самочувствието и да играем по-добре. Нямаме футболисти, които цял мач да бягат в дефанзивен план. Не държим и топката последните мачове, трябва да се подобрим".