Халфът на Черно море - Васил Панайотов, е категоричен, че тимът е успял да обърне Левски на "Герена" с характер.

"Показахме мъжество. С 10 човека на "Герена" е трудно. Спечелихме с характер. Влязохме зле в мача, бяхме отпуснати, но след червения картон си казахме, че трябва да покажем характер. Левски е Левски и ако бяхме допуснали втори гол, можехме да отидем на 4. Победихме днес много силен отбор.

Защо започваме слабо, търсим отговорите в съблекалнята. Трябва да влизаме така, както заиграваме второто полувреме. Трябва да се тренира да се работи и да показваме това, което тренираме.

Казахме си доста неща в съблекалнята. Ние сме доста мъжки момчета и никой не се предава. Радващото е, че обърнахме Левски. Тази победа е за малкия Илиан. Показа много емоции в съблекалнята. Той е млад футболист, гори, обвинява се, че получи червен картон. Показахме горе-долу добър футбол. Тази победа е за него и за целия отбор.

С приказки не става нищо. Трябва да играем добър футбол. Черно море няма победа тук 62 години и може да се усмихнем. Всеки футболист, когато отбележи гол е хубаво. Тръгнал съм от тук. Чувствам се добре на "Герена". Левски е силен отбор с добри млади футболисти".

Черно море спечели гостуването си на Левски с 2:1 в efbet Лига

Кабаков не успя да спре Черно море! 10 храбри мъже победиха Левски на "Герена"!

"Сините" фенове скандират "Оставка!" след загубата с 1:2 от варненци