Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че му е трудно да анализира мача с Ювентус (0:1) в Шампионската лига. Той заяви, че тимът му е допуснал твърде лесен гол и каза още, че играчите му така и не са намерили верния ритъм в играта си.

"Не може в мач на такова ниво да получиш гол в първите секунди на второто полувреме. Трябваше да знаем какво ни очаква и да бъдем по-добре организирани в защита. Обикновено се справяме в такива ситуации. Този път обаче бяхме наказани", заяви Тухел.

Ювентус - Челси 1:0 в мач от Шампионската лига

Ювентус издебна своя миг и удари Челси с гол от съблекалнята

Феде Киеза наказа актуалния носител на Шампионската лига

"Смятам, че не започнахме достатъчно съсредоточени. Владеехме топката и през първите 15 минути можехме да нараним съперника, ако бяхме по-остри. Имаше достатъчно възможности да пратим опасни топки в тяхното наказателно поле и да поставим някои трудни въпроси. Имахме владеене на топката, но в две важни ситуации я загубихме твърде лесно и за малко да получим гол, а на подобно ниво това е неприемливо, особено когато не си поставен под напрежение."

"Не успяхме да намерим нашия ритъм, защото съперникът се бе прибрал дълбоко в своята половина. Трудно бе да намираме свободните пространства и да преценим кога да увеличим скоростта. Липсваха спринтове. В тренировките вчера всички се справиха чудесно, но днес не бе така, не знам защо. Това се отнася за целия отбор. Стори ми се, че бяхме бавни и уморени, особено при вземането на решения. Трудно ми е да анализирам този мач", призна германецът.