Световният шампион в тежка категория в бокса във версиите на IBF, WBA, WBO, IBO Антъни Джошуа беше заснет, докато караше електрическа тротинетка по улиците на Лондон в компанията на свои приятели. На кадрите се вижда, че левият крак на Ей Джей е пристегнат от бедрото до глезена и това породи притеснителни коментари за здравословното му състояние.

"Антъни почувства леко придърпване в коляното, докато тренираше. Шината е предпазна мярка по съвет на физиотерапевт. Той ще бъде допълнително прегледан от лекарите, но няма повод за безпокойство", заяви запознат източник пред "Сън".

И наистина, движението на Джошуа не изглеждаше затруднено по никакъв начин, въпреки предпазната шина, а на лицето му грееше голяма усмивка, в знак че с него всичко е наред.

Както е известно, британецът не се е бил откакто спечели реванша си с Анди Руис-младши през декември миналата година. На него сега му предстои задължителна защита на титлата на IBF срещу българския нокаутьор Кубрат Пулев. Мачът трябваше да се състои на 20 юни, но бе отложен заради пандемията. Все още няма нова дата и място за провеждането на двубоя.

30-годишният Антъни Джошуа никога не се е борил със сериозна контузия на крака през кариерата си досега. Две седмици преди мача с Кличко през 2017 година обаче той се оплака, че е имал проблеми след тайландски масаж.

"Масажистката ми дръпна ръката прекалено силно към крака и това доведе до схващане в гърба. Буквално до мача вървях прегърбен", разказа тогава Антъни Джошуа.

Тайсън Фюри призовава Антъни Джошуа да не се бие с Кобрата

Тайсън Фюри призовава Антъни Джошуа да не се бие с Кобрата

Победа на българския нокаутьор ще отложи мечтания британски сблъсък