Кубрат Пулев коментира предстоящия си мач с Богдан Дину. Двамата ще се изправят един срщеу друг в ранните часове на неделния ден, на американска територия.

"Това е първият ми професионален мач в САЩ, но преди седем години съм имал мач в Чикаго като аматьор. Чувствам се много добре. Лас Вегас е много красив и интересен град, много ми харесва, защото има толкова много хора, интернационален е, тренировъчният ми лагер е тук, има една от най-добрите зали. Всичко ми харесва тук, но нямам много време, защото всеки ден тренирам, по няколко пъти на ден при това. Само някои съботи почивам, но тогава излизам само с приятели или брат ми да попазаруваме, да похапнем навън.

Имам много добър спаринг-партньор тук, казва се Рафаел Зумбано-Лав, всеки ден е тук. Има хора, които казват, че ще са тук да се боксираме, но не идват. Затова много обичам Зумбано, защото той винаги е с мен.

Опонентът ми не е лек, мисля, че има 18 битки и само една загуба. Силен и опасен е, но аз съм различно "ниво", различна класа. Ще бъде един интересен мач и важното е винаги да сме щастливи.

Кубрат Пулев ще провежда спаринги с нашумял американски боксьор

Кобрата ще провежда спаринги с нашумял американски боксьор

"Той има победа над Тайсън Фюри при аматьорите"

Сега е много интересно в тежка категория, защото се върна Тайсън Фюри, Уайлдър е силен. Има твърде много силни боксьори, а не както беше преди, само Кличко да държи всичко. Аз сега съм задължителен претендент на Антъни Джошуа и трябва да се бием. Мисля, че Антъни ще бие с лекота Джарел Милър. Аз имам гарантиран мач с Джошуа, защото съм №1 в IBF. Може би тази, може би следващата година ще се срещнем. Точно в този момент съм много силен и съм много добре технически, много съм умен, това е много важно за големия ринг. Според мен, имам нужда само от добра подготовка, добър спаринг-партньор и след това мога да срещна Джошуа. Виждам грешките му, защото всеки човек прави такива - дали дребни, дали големи. Виждам ги, ще му ги покажа на ринга и светът ще види, че съм най-добрият.

Богдан Дину: Време е за реванш с Кубрат Пулев, искам да съм по-добрият

Богдан Дину: Време е за реванш с Кубрат Пулев, искам да съм по-добрият

"Мисля, че е готин човек"

По-добър съм от Джошуа, защото технически съм много добре, пресирам, силен съм. Той не е Железният човек, а това е бокс. Един удар е достатъчен и е много важно, когато се бием, да се обръща внимание на дребните детайли. Затова съм по-добър. Защо да не го нокаутирам?", загатна Пулев.

Кубрат Пулев: Няма да се женя за Богдан Дину, че да го проучвам

Кобрата: Няма да се женя за Богдан Дину, че да го проучвам

"В този мач трябва да мисля не само бързо, но и правилно"