Битката между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев има вероятност да бъде отменен заради епидемията от коронавирус, призна промоутърът Еди Хърн. По план двубоят трябва да се състои на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, а Джошуа ще заложи трите си шампионски пояса срещу Кобрата.

"Имаме доста натоварена програма за предстоящите месеци, така че се надяваме тя да може да бъде изпълнена нормално", каза Хърн пред "Скай Спортс".

"За мен боксът е уникален спорт по много начини, но най-вече заради ролята на феновете при достигането на пика в кариерата на даден боксьор. Не мога да си представя, че такъв мач ще се играе без публика. Как ще се случи Антъни Джошуа да излезе на ринга да се бие с Кубрат Пулев и само аз, вие и Адам Смит (отговорника на "Скай" за бокса - б. ред.) да сме на стадиона, за да ги посрещнем. Това няма как да стане", добави Хърн.

"Можете ли да си представите Дерек Чисора да се бие с Олександър Усик и да го нокаутира със смазващо кроше, само за да вдигне поглед и да види, че няма кой да реагира. Тълпата е интегрална част от драмата в бокса и тя прави продукта интересен за телевизиите. Ще видим какво ще се случи, но се надявам, че всичко ще бъде изпълнено по план", допълни промоутърът.

Кубрат Пулев: Нокаут в девети-десети рунд в мача с Джошуа е напълно реален

Кубрат Пулев: Нокаут в девети-десети рунд в мача с Джошуа е напълно реален

Българинът се подготвя за боя за Световната титла и не се интересува от наградния фонд