Жокерът на Ботев (Пловдив) - Стивън Петков, който донесе така ценната точка на "канарчетата" в днешния мач срещу Славия призна, че не се интересува от това, че е резерва, а важното е отборът да върви нагоре и да успява да бележи голове.

Ботев (Пловдив) и Славия завършиха наравно 1:1

Славия не успя да спъне Ботев за Топ 3, "златната" резерва Стивън Петков отново герой в Пловдив (ВИДЕО)

И двата отбора останаха с човек по-малко по време на срещата

"Разочарован съм, че не спечелихме. Влязох и вкарах, но това ни е работата на нападателите. За съжаление не успяхме да спечелим. Взехме точка, дано да ни помогне за първата шестица. Влизаш и дебнеш. Нападателят трябва да се позиционира. Не за първи път го правя и ще продължавам така. Най-хубавите емоции са, когато един футболист вкара гол. После трябва да си изразяваме радостта. Има треньорски щаб и медицински екип, жив и здрав съм, после трябва да навляза във форма. Има план за подготовк когато му дойде моментът, ще играя и като титуляр.

Николай Киров: Стивън Петков тепърва ще разгръща своя потенциал

Николай Киров: Стивън Петков тепърва ще разгръща своя потенциал

Ботев (Пд) и Славия завършиха наравно 1:1

Над нещата съм. Най-важното за един треньор е да има скамейка. Не ми пука дали почвам или влизам. Срещу ЦСКА? Можем да бием всеки един отбор. Хубавото е, че имаме две седмици, да се подготвим", коментира пред "Диема" "златната" резерва на "жълто-черните".