Венцеслав Стефанов и Георги Илиев-Майкъла вече имат огромна конкуренция за медийно присъствие. В лицето на основния спонсор на новака в елита ФК ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов. Бизнесменът е изключително активен в социалните мрежи, а някои медии отразяват с охота всяка написана от него дума - правилно или не.

Мина срещата на терена между този отбор и ЦСКА. Всички знаете - завърши 2:2. "Армейците" започнаха слабо мача и губеха с 0:2. Успяха да намалят резултата в края на първото полувреме, а в началото на второто изравниха. Имаха още няколко добри положения за пълен обрат, но до такъв не стигнаха. Въпреки че след почивката съперникът им рядко стигаше до наказателното поле на Густаво Бусато.

Точката май се приема от ръководителите и малкото физически присъстващи на трибуните фенове на ФК ЦСКА 1948 като нещо огромно. И те, къде на шега, къде на майтап, къде реално, дори погледнаха към... титлата.

Снимка 444868

Източник: sportal.bg

"Лудогорец пада, Локо (Пд) пада, Тирето (бел. ред. разбирайте ЦСКА) са мъртъвци, явно ще се борим с Левски за шампион. Обаче Славия са много опасни също. Традицията се завърна. Майтап, бе, Уили", написа Найденов в любимия "Фейсбук".

От срещата му с фенове на ЦСКА разбрахме, че човекът се интересува основно от бизнеса си. Нормално. От публикациите му в социалните мрежи още се опитваме да разберем чувството му за хумор.

Всеки може да си поставя големи цели. Даже е желателно. Дори на майтап. Но нали знаете кой се смее най-добре?

Голям майтап е да не даваш акредитация на спортни журналисти. Майтап със свободата на словото...

Голям майтап беше, че първоначално от ФК ЦСКА 1948 сложиха много високи цени на билетите за мача срещу ЦСКА. Още по-голям, че ги намалиха светкавично - на следващия ден.

Голям майтап беше, че в ложите в Сектор "А" бяха само хора от ръководството на ФК ЦСКА 1948 и техни гости, а не шефовете и на двата клуба, както е прието.

Голям майтап беше, че билетите във въпросния сектор не бяха пуснати в свободна продажба. Той беше затворен заради... скромната агитка на новака в елита.

Голям майтап беше, че колкото и пъти да преброявахме членовете на въпросната агитка, изкарвахме ги максимум 20.

Представяте ли си какъв майтап ще е, ако наистина този отбор стане шампион? Сигурно ще е първи в Европа с толкова малко фенове... После иди говори, че във футбола не играят парите, че не е бизнес. Всеки човек с пари може да си създаде отбор и да го изведе до върха, по един или друг начин. Само фенове не можеш да си купиш. Или пък можеш? Скоро ще разберем.

Снимка 491607

Източник: LAP.bg

Голям майтап беше след мача треньорът на ФК ЦСКА 1948 да започне изказването си с "Изненадахме ЦСКА", а секунди след това (явно усетил се какво ще последва от страна на шефовете му) няколко пъти да добави "София, София, ЦСКА София".

Голям майтап беше Мартин Камбуров да говори, че ЦСКА "отивали на разлика", когато след почивката ФК ЦСКА 1948 трудно стигаше до наказателното поле на "армейците". Като видим статистиката от мача, тези му думи стават още по-майтапчиви.

Голям майтап, бе, Уили! А още колко ще се смеем...

ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА завършиха 2:2 в откриващия мач за сезона в Първа лига

ЦСКА изпусна пълен обрат срещу новак в елита, без победител на "Васил Левски"

Четири гола и много интересни моменти в първия мач от сезон 2020/21 в Първа лига