Изпълнителният-директор на БФС - Павел Колев разкри очакванията си за новия сезон в Първа лига. Според ръководителят битката за титлата ще бъде между отборите на Лудогорец и ЦСКА.

Колев коментира и позорното отпадане на Левски от Вадуц в Лига Европа.

"Това е много сложна ситуация. Трупайки моят опит, то съм се уверил, че не трябва да се говори много. Няма смисъл и аз да наливам масло в огъня за клуба. "Сините" фенове са достатъчно разстроени от отпадането от Вадуц. Очакваме представянето на другите ни два отбора. Пожелавам успех на Славия и ЦСКА. В Левски трябва да има хора, които да мислят как да излязат от тази ситуация, тъй като не е приятна за никой в клуба. Феновете очакват много повече от този отбор".

"Трудно е да се прогнозира дали първенството ще бъде конкурентно. Аз смятам, че ще бъде, тъй като мисля, че ЦСКА има повече шансове да конкурира Лудогорец. Не виждам други отбори, които да предоставят конкуренция на тези два отбора. Очаквам да е доста интересно"

"Имам приятел, който се познава с Пауло Аутуори и ми бяха разказани много добри неща за треньора. Когато на футболистите на Лудогорец им се играе, то няма кой да им създаде проблем. Сезонът е важен за тях и ще видим дали ще влязат в Шампионската лига, каквато им е целта. Ако Лудогорец влезе в турнира, то отборът ще бъде подпомогнат от голяма финансова инжекция. След това ще стане много трудно за другите отбори", сподели колев пред колегите от "Диема".

БФС: Вярваме, че и през новия сезон футболът ще прогресира

БФС: Вярваме, че и през новия сезон футболът ще прогресира

От централата пожелаха успех на отборите в Първа и Втора лига