БФС пожела успех на отборите в Първа и Втора лига, които ще мерят сили в двете професионалнии дивизии. Шампионатът в елита стартира през тази седмица. 

Публикуваме съобщението на централата без редакторска намеса: 

"Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз желаят успех на клубовете, участници в Първа и Втора лига през новия сезон. Вярваме, че и тази година ще продължаваме да ставаме свидетели на прогрес що се отнася до качество на футбола, на подобрения в спортната инфраструктура, както и на все по-приоритетната работа по развитието на младите таланти в детско-юношеските школи.

Българският футболен съюз е убеден, че съвместните усилия на централата и на всеки отделен клуб в борбата срещу хулиганството, агресията, ксенофобията и манипулирането на мачове, ще дадат желания резултат, за да наблюдаваме спортното съперничество в най-чистата му форма и да осигурим интересен и атрактивен продукт за милионите любители на футбола в страната.

Подчертаваме готовността си да сътрудничим на всеки клуб, поел по прогресивния път на модернизацията и усъвършенстването - посока, която се намира в сърцевината на стратегията на БФС за бъдещето. Още веднъж желаем спортно щастие и позитивни емоции на всички участници - и нека заедно направим така, че футболът да победи!"

Левски благодари на БФС за медицинските чанти

Левски благодари на БФС за медицинските чанти

"Сините" станаха част от кампания на централата