Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, даде любопитно интервю за Диема спорт, в който говори по всякакви теми. Вижте какво заяви героят от САЩ 94'.

"Чисто технологично, все още нямаме кандидати. Предстои Изпълком, на него ще вземем решение кога ще е конгресът, вероятно ще е около 15,16 февуари. Злоупотреби се с една свещенна дата в българския футбол, 17 ноември. Не го приемам сериозно по тази причина. Първо трябва да има Изпълком, след това всеки е свободен да представи платформата си. Моят кандидат, е нашият кандидат - Борислав Михайлов. За мен той е подходящият президент! Благодарение на него сме на тази база, за мен трябва да се посочат положителните неща през всичките тези години. Единственият ни минус е, че нямаме класиране на голям форум, но за сметка на това сме обезпечили футбола - терени, помагала, автобуси, топки и т.н. Това са факти, другото ми звучи несериозно! Рецепта за футбола никой не е измислил, рецепти търсете в болницата. И по наше време нямаше рецепта, просто бяхме добри футболисти", заяви Лечков.

Официално: Борислав Михайлов срещу Любослав Пенев в спор за шефския пост в БФС!
Обновена

Официално: Борислав Михайлов срещу Любослав Пенев в спор за шефския пост в БФС!

Михайлов отново ще се кандидатира

"Нашият президент е член на Изпълкома на УЕФА, а кой може да се похвали с подобно нещо? Защо се задава въпросът за играчите към футболния съюз? Да, и аз като всички искам класиране. Всеки треньор е получил пълната свобода, няма кой да ви каже, че някой му се е месил в избора на състав, тактика, повиквателна. Когато подпишем договор с един треньор, той си носи съответната отговорност. Нямам абсолютно никакво лично отношение. Любослав Пенев не се оттегли, а започне да плюе ръководството на БФС. И аз съм си давал задника, с извинение, под наем, плащали са ми, но не съм плюл никого. Аз съм човекът, който го назначи. Потвърджавам! Не съжалявам за това решение, защото този човек и екип е имал своите добри мачове, но когато няма резултати треньорът си отива. И в това няма нищо лично. Когато ти се даде път и се о.каш, съжалявам... Не съм Господ да прощавам, преглътнал съм тази обида. А и Любослав Пенев съди БФС. Това е интересна теза, няма ли конфликт на интереси тук?! Вече ходихме в съда, видели сме се, аз съм човекът, който така както го е предложил за назначаване, го е предложил и за прекратяване на договора му. Дадохме шанс на всички наши колеги (б.а. - говори за поколението САЩ 94) да се изявят. Отделен е въпросът кой колко е успял. Любо Пенев нали каза, че няма регистър, как знае, че има клубове фантоми?! Това е празно говорене! Кандидат президент си, кажи какво можеш да направиш, как да надградиш, вместо да говориш за рецепти и регистри. Казвам ви го - с Петър Хубчев вече е воден разговор. Говорим за задължително класиране!", отсече още вицепрезидентът на БФС.

Венци Стефанов в атака: Любо Пенев ще е кукла на конци! И аз искам в НАСА, но не ставам

Венци Стефанов в атака: Любо Пенев ще е кукла на конци! И аз искам в НАСА, но не ставам

"Две години не направи нищо в националния отбор