Един от членовете на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, изрази за пореден път негодуванието си от кандидатурата на Любослав Пенев.

Вижте какво заяви босът на Славия пред колегите от Спортал:

"Според мен кандидатурата на Любо Пенев е неадекватна. Борислав Михайлов или Любо Пенев? Двете кандидатури са абсолютно неизмерими. Михайлов направи много за българския футбол, ползва се с голям авторитет в УЕФА и ФИФА. Свалям шапка на Любо Пенев като футболист и трябва да съм идиот, за да кажа, че не е бил голям играч. С постигнатото след футбола - в ръководството на ЦСКА, като национален треньор и това, което направи в бизнеса с меса и кафенета, е провал. Няма как да имаме доверие на такъв човек", заяви Стефанов.

"Ако някой седи зад Любо Пенев и го бута, това означава, че ще е президент на БФС, който ще е кукла на конци. Но си има глава на раменете, нека сам си реши. Може ли мен да ме набутат да работя в НАСА?! Не ставам. Ако пък сам е решил, тъй като е такъв човек, който не успя да направи нищо като ръководител и бизнесмен, това означава, че не е средно интелигентен, какъвто се изкара по телевизията. Той не може да е елементарен ръководител, камо ли да ръководи целия български футбол. Аз съм на 69 години, но все още помня всичко. Две години беше начело на националния отбор и не направи нищо", добави в типичен стил президентът на "белите".

Официално: Борислав Михайлов срещу Любослав Пенев в спор за шефския пост в БФС!
Обновена

Официално: Борислав Михайлов срещу Любослав Пенев в спор за шефския пост в БФС!

Михайлов отново ще се кандидатира