Новият технически директор на БФС - Георги Иванов - се срещна с представители на клубовете от Бургас и региона. Той изслуша техните проблеми и сподели своите виждания какво трябва да се промени.

"Убеден съм, че ще има недоволни. Убеден съм, че няма да бъдат доволни някои клубове, които в последните години дерибействат. В крайна сметка трябва някой да бръкне с пръст в раната, за да можем да излекуваме футбола. Моята работа е да се виждам с клубовете, да виждам къде са проблемите, да предлагаме решения. Да казват клубовете къде са техните проблеми, за да ги намираме. Мен не ме интересува дали ще има конгрес.

Гонзо готви революция: Ще бръкна в раната на футбола ни

Гонзо готви революция: Ще бръкна в раната на футбола ни

Футболът ни е болен и всички трябва да го излекуваме

За мен Ясен Петров се справяше добре за времето, в което беше национален селекционер. Успя да създаде колектив, да подмлади отбора. Ние ще държим тази линия на подмладяване - това ще е задължително. Радвам се, че остава. Работили сме заедно, работили сме добре, постигали сме успехи. Надявам се тези в националния отбор да бъдат по-големи. Мечтата ми е да направим така, че да се гордеем с националния отбор", заяви Георги Иванов пред "Котаспорт".

Само "-ич" в края на фамилията може да спаси младия български футболист

Само "-ич" в края на фамилията може да спаси младия български футболист

Талантите ни са обречени на изгнание в efbet Лига или провал в Европа