Един от фаворитите за нов президент на БФС - Димитър Бербатов, говори пред медиите преди началото на Извънредния конгрес на футболната ни федерация. Легендарният ни нападател е изключително горд от работата, свършена от неговия екип. Ето какво очаква Бербо от днешния динамичен ден:

"Влизам с усещането за победа. Знаем добре какво направихме през тези години. Докарахме битката до днешния ден. Изключително горд и доволен съм от това, което направихме. Всичко беше прозрачно и накарахме клубовете да осъзнаят, че промяната е необходима.

Искрено се надявам всички журналисти да бъдете допуснати в залата през цялото време. Да има много камери, да се покрият нужните ъгли в залата. Номера и тарикатлъци не трябва да се случват. Имаме едно на ум от миналите Конгреси, че нещо може да се случи.

Видяхме много отрицателни неща през последните три години. Знаем как се провежда Конгрес. Моят екип заслужава огромно уважение. Няма от какво да се срамуваме и притесняваме. Лесно е да се включиш накрая и да кажеш аз съм кандидат-президент. Ние се борим от това три години. Обединението е добра дума, но то трябва да е правилното, с правилните хора. Ако има компромиси - нищо добро не ни чака. Да видим какво ще се случи. Който и да бъде избран, той ще каже как и с кой иска да направи екип.

Всички са ми конкуренти. Виждате кои имена се спрягат....Очаквам да бъде приета оставката на Борислав Михайлов. Тя не се гласува, а се приема. Не може да го държим на сила против волята му. Общността е на тръни. Иска ново начало.

Каква е целта да се подаряват книги на някои делегати, която е написана от Гонзо? Да донеса и аз моята книга и да я раздавам на делегатите. Преди беше топка, сега е книга... Малки тарикатлъци, които правят впечатление".

Фурнаджиев: Промяната при всички положения ще я има

Фурнаджиев: Промяната при всички положения ще я има

"Има 493 делегата"